رویترز: ترامپ برموج خشم رای دهندگان سوار شد
دونالد ترامپ میلیاردر آمریکایی با سوار شدن برموج خشم رای دهندگان از سیاستمداران سنتی روزسه شنبه در انتخابات مقدماتی در ایالت نیوهمپشایر پیروز شد و برنی ساندرز نیز توانست نامزد برنده دمکرات ها در این ایالت شود.
به گزارش خبرگزاری رویترز از منچستر ، پیروزی ترامپ موقعیت وی را به عنوان نامزد پیشتاز جمهوریخواهان برای رقابت بر سر راهیابی به کاخ سفید پس از انتخابات اصلی هشتم نوامبر تقویت می کند.
به گزارش ایرنا ساندرز که خود را یک سوسیالیست دمکرات می خواند برخلاف موضع ضد مهاجرت و ضد اسلامی ترامپ، خواستار ریشه کنی نابرابری در آمدها ، فروپاشی بانکهای بزرگ و تحصیل دانشگاهی رایگان شده است.
وی با کسب ۵۸ درصد از ۱۵ درصد آرای شمارش شده از هیلاری کلینتون پیش افتاد. کلینتون ۴۰ درصد آرا را به خود اختصاص داد.
ستاد انتخاباتی کلیتنون ضمن پذیرش شکست وی اعلام کرد: حمایت رای دهندگان سیاهپوست و اسپانیایی تبار برای پیروزی در انتخابات کلیدی است.
رقابت های مقدماتی بعدی طی ماه جاری در نوادا و کارولینای جنوبی برگزار خواهد شد.
به گزارش سی ان ان ، ترامپ با کسب ۳۴ درصد اراء در بین نامزدهای جمهوریخواه اول شد و جان کاسیچ فرماندار اوهایو با ۱۶ درصد پشت سر وی قرار گرفت.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.