واکنش کم‌سابقه روسیه به انتقادات مرکل

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۱۰۷۰۲ سایت-خوان

کرملین به اظهارات اخیر صدر اعظم آلمان درباره حملات هوایی مسکو در سوریه به شدت واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، کرملین روز سه‌شنبه به شکل کم سابقه‌ای از اظهارات روز گذشته آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان درباره حملات هوایی مسکو در سوریه انتقاد کرد.

مرکل روز گذشته با اشاره به حملات هوایی روسیه در سوریه اعلام کرد: ما از وجود چنین رنج‌های انسانی به شدت بیم داریم.

این اظهارات در نوع خود شدیدترین انتقاداتی است که مرکل تا کنون از حملات هوایی روسیه داشته است.

در همین ارتباط سخنگوی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد مرکل باید به دقت مراقب صحبتهایی باشد که در مورد بحران سوریه انجام داده است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت: ما بار دیگر از همه می‌خواهیم که با توجه به وضعیت حساس کنونی در سوریه در انتخاب کلمات بسیار دقیق و مسئولانه رفتار کنند.

پسکوف در ادامه گفت این درحالی است که تا کنون هیچ انتقادی از اقدامات وحشیانه تروریستها در زمان حمله به نیروهای ارتش سوریه صورت نگرفته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن