اوباما : مذهب بزرگترین درمان ترس است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۰۷۷۶۵ سایت-خوان

رئیس جمهوری آمریکا درمراسم دعای ملی این کشوربا بیان اینکه باور های مذهبی اش بعنوان یک مسیحی به او کمک کرده است تا بر ترس های روزمره خود غلبه کند، گفت که مذهب بزرگترین درمان ترس درانسان هاست.

اوباما رییس جمهوری آمریکا روزپنجشنبه درمراسم موسوم به 'صبحانه دعای ملی' که هرساله دراولین پنجشنبه ماه فوریه برگزار می شود، گفت که ادیان جهان به مردم کمک می کنند تا بر ترس های خود غلبه کنند وبه انسانیت مشترک احترام بگذارند.

به گزارش ایرنا وی که این سخنان را یک روزبعد ازدیداربا جامعه مسلمانان آمریکایی درشهر بالتیمور به زبان می اورد،گفت: باورهای مذهبی او بعنوان یک مسیحی وی را در غلبه بر ترس های روزمره خود ازجمله وحشت ونگرانی ناشی ازاندیشدن به سرنوشت دخترش ویا وحشت ازاعزام نیروهای این کشور برای شرکت درعملیات جنگی یاری رسانده است.

رئیس جمهوری آمریکا درادامه با بیان این که ترس ووحشت انسان ها را به ستیزه با کسانی که با آن ها متفاوتند برمی انگیزد وموجب درماندگی وبدبینی می شود گفت که او توان وقدرت خود را ازپیروان همه ادیانی که درراه خدمت به خداوند عمل می کنند به ودیعه گرفته است.

مراسم موسوم به صبحانه دعای ملی که یک مسیحی متدیست بنام 'ابراهام وردی' بنیان گذار آن شناخته شده ازسال ۱۹۵۳ میلادی هرساله دراولین پنجشنبه ماه فوریه درواشنگتن پایتخت این کشور برگزار می شود وبیش از۳هزارو۵۰۰ نفر ازجمله شخصیت هایی از۱۰۰کشور جهان در ان شرکت می کنند.

این مراسم که تا سال ۱۹۷۰ 'صبحانه دعای ریاست جمهوری' خوانده می شد فرصتی برای گرد هم آیی ومبادله نظرمیان برگزیدگان واندیشمندان حوزه های مختلف اجتماعی ، تجاری و سیاسی فراهم می آورد وهمه روسای جمهوری آمریکا اززمان آیزنهاور تا کنون هرساله در آن حضور داشته اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن