هشدار اتریش درباره موج پناهندگان از آفریقا
وزیر امور خارجه اتریش که به اتیوپی سفر کرده است درباره موج پناهندگان از آفریقا هشدار داده و کاهش شمار پناهندگان در اروپا را ضروری دانست.
"سباستین کورس"، وزیر امور خارجه اتریش در چارچوب سفری که به اتیوپی داشت درباره هجوم احتمالی پناهندگان از آفریقا هشدار داده و کمک بیشتر به این کشورهای مبدا پناهندگان را خواستار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی "کوریر"، کورس که در گفتگو با خبرگزاری اتریش سخن می گفت همچنین تاکید کرد که ما باید تمرکز را از اسکان پناهندگان در اروپا به تامین نیازهای آن ها در کشورهای محل سکونت خود تغییر دهیم و به این ترتیب می توانیم به انسان های بیشتری کمک کنیم.
وی همچنین تصریح کرد کسی که خواهان پایداری است باید به صورت محلی و در مناطقی که فقیرترین فقرا زندگی می کنند کمک کند.
وزیر خارجه اتریش که از روز گذشته (دوشنبه) به اتیوپی سفر کرده است هشدار داد که از آفریقا می توانند میلیون ها نفر به اروپا سرازیر شوند و پتانسیل مهاجرت در اینجا بسیار بالاتر از کشورهایی مانند عراق و سوریه است.
وی افزود: با وجود بسیاری پیشرفت ها که دولت اتیوپی با کمک های بین المللی در دهه های گذشته بدست آورده است اما در این کشور آفریقایی همچنان سی درصد مردم زیر خط فقر زندگی می کنند.
وزیر امور خارجه اتریش همچنین در کنار تامین امنیت مرزهای خارجی اتحادیه اروپا همکاری های توسعه ای و کمک های انسانی را مهم ارزیابی کرده و گفت: نه تنها به دلیل مسئولیت انسانی بلکه این به نفع ماست که شمار پناهندگان را کاهش دهیم. ما باید ازاین باور اشتباه که می توانیم همه را در اتحادیه اروپا بپذیریم فاصله بگیریم.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.