کرانچار اخراج شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۰۵۰۵۷ سایت-خوان

زلاتکو کرانچار سرمربی کروات الأهلی به خاطر کسب نتایج ضعیف از کار برکنار شد و جای خود را به یوسف آدم داد.

باشگاه الأهلی قطر همکاری خود با زلاتکو کرانچار را قطع کرد و این سرمربی سرشناس کروات را از کار برکنار کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت الشرق قطر، الأهلی با هدایت کرانچار در فصل جاری لیگ ستارگان قطر نتایج ضعیفی کسب کرد و همین باعث شد تا این باشگاه قطری سرمربی خود را از کار برکنار کند.

کرانچار فصل قبل جانشین میلان ماچالا در الأهلی شد و نتایج خوبی به دست آورد اما تیم او در فصل جاری عملکرد ضعیفی از خود نشان داده و با وجود آنکه سران این باشگاه قطری پیش از این تاکید کردند که این مربی را حفظ می کنند اما او را از کار برکنار کردند.

این باشگاه قطری یوسف آدم را به عنوان جانشین زلاتکو انتخاب کرد.

مجتبی جباری و پژمان منتظری دو بازیکن ایرانی الأهلی هستند که نتوانسته اند در فصل جاری عملکرد خوبی از خود نشان دهند به ویژه منتظری که بازیهای زیادی را به خاطر آسیب دیدگی از دست داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن