روبیو: به‌محض انتخاب برجام را لغو می‌کنم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۰۳۴۷۶ سایت-خوان

مارک روبیو، یکی از نامزدهای حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا قول داد در صورت تصدی پست ریاست‌جمهوری توافق هسته‌ای با ایران را لغو خواهد کرد.

مارک روبیو، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کرد که درصورت پیروزی در انتخابات توافق هسته‌ای با ایران را لغو خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اسپوتنیک، وی در مناظره روز پنجشنبه حزب جمهوری‌خواه دراین‌باره گفت: وقتی رئیس‌جمهور آمریکا شوم در اولین روزهای خود در دفتر ریاست‌جمهوری، ما توافق هسته‌ای با ایران را لغو خواهیم کرد.

نامزدهای جمهوری‌خواه درحالی بر مخالفت با توافق هسته‌ای ایران تأکید می‌کنند که دونالد ترامپ، دیگر نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز در سخنانی ضمن اشاره به توافق هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی در جولای سال ۲۰۱۵ میلادی، گفته بود: آمریکا از توافق هسته‌ای ایران چیزی به دست نمی‌آورد.

ترامپ در این باره گفت: مراقب باشید، ما ایران را به یک قدرت واقعی تبدیل کردیم. ما به آنها ۱۵۰ میلیارد دلار دادیم و الآن آنها چیزهای بیشتری می‌خواهند.

ترامپ اظهار داشت: به‌خلاف آمریکا، ایران چیزهای زیادی از این توافق به دست آورده است. ایرانی‌ها پیروز این توافق هستند. آنها به همه چیزهایی که می‌خواستند دست یافتند. آنها به‌سرعت یک قدرت هسته‌ای خواهند شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن