دی‌میستورا:مذاکرات ژنو۳ نباید شکست بخورد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۰۳۴۶۶ سایت-خوان

نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه تاکید کرد که دور سوم مذاکرات ژنو برای حل و فصل اوضاع سوریه نباید شکست بخورد.

«استفان دی میستورا» در پیامی خطاب به مردم سوریه در آستانه برگزاری دور سوم مذاکرات ژنو تاکید کرد: «مذاکرات بین دولت سوریه و معارضان که قرار است امروز -جمعه- در ژنو برگزار شود، نمی‌تواند شکست بخورد. این نشست نمی‌تواند نظیر نشست های سابق شکست بخورد.»

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، وی گفت که مذاکرات برای پیشرد روند بازگرداندن صلح و ثبات به سوریه برگزار خواهد شد.

دی میستورا از ملت سوریه خواست تا صدای خود را به همه حاضران در نشست برسانند و تاکید کنند که این فرصت نباید از دست برود.

وی تصریح کرد: «سازمان ملل امیدهای ملت سوریه را ناامید نخواهد کرد و از حمایت از آنها دست نخواهد کشید.»

از طرف دیگر، هیات موسوم به مخالفان سوریه که از سوی عربستان سعودی حمایت می شود، اعلام کرد که در مذاکرات ژنو ۳ شرکت نخواهد کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن