تساوی العربی در شب گلزنی دژاگه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۰۳۳۲۸ سایت-خوان

تیم العربی قطر امشب با وجود درخشش دو بازیکن ایرانی خود مقابل قطر به نتیجه تساوی رضایت داد و در بازی همان زمان دیگر السد در غیاب پورعلی گنجی مقابل الوکره شکست خورد.

تیم العربی که در این فصل دو بازیکن ایرانی به نام‌های اشکان دژاگه و جواد نکونام در ترکیب خود دارد امشب در چارچوب رقابت‌های هفته شانزدهم لیگ ستارگان قطر مقابل الوکره قرار گرفت که گلزنی دژاگه برای تیمش فایده ای نداشت و بازی به با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.

به گزارش فارس در این دیدار دژاگه تک گل تیمش در دقیقه ۴۷ بازی به ثمر رساند اما حریف حملات خود را بعد از دریافت گل بیشتر کرد که در نهایت در دقیقه ۷۸ بواسطه موسی علاق گل تساوی را زدند. نکونام هم به همراه العربی اولین بازی رسمی خود را انجام داد و برای تیم جدیدش ۹۰ کامل بازی کرد و عملکرد خوبی داشت.


العربی با این تساوی ۲۴ امتیازی شد و در ششم ماند.

در بازی همزمان دیگر السد که به تازگی پورعلی گنجی مدافع ملی‌پوش کشورمان را به خدمت گرفته است در غیاب او مقابل الوکره با نتیجه ۳ بر یک شکست خورد تا با ۲۸ امتیاز در رده چهارم جدول بماند

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن