زورگیری از یک دانشجو در دانشگاه فردوسی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۰۳۲۴۷ سایت-خوان

مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد با تایید خبر زورگیری از یکی از دانشجویان این دانشگاه از پیگیری این موضوع توسط دانشگاه خبر داد.

سیدهادی ابراهیمی دراین باره گفت: این دانشجو در این رابطه به ما مراجعه کرده و شکایت خود را نیز به نیروی انتظامی اعلام کرده است.

به گزارش ایسنا، او ادامه داد: فرد زورگیر این دانشجو را در دانشگاه سوار کرده و به بیرون از دانشگاه انتقال داده و در خیابان فردوسی، عابر بانک، تلفن همراه و ۴۰ هزار تومان پول نقد را از وی زورگیری کرده است.

مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی تاکید کرد: خوشبختانه اتومبیل فرد زورگیر شناسایی شده و در حال حاضر در حال تلاش برای پیدا کردن ساعت خروج ماشین از دانشگاه هستیم. ظاهرا این ماشین پلاک نداشته و باید ببینیم از کدام یک از دوربین‌های دانشگاه می‌توان آن را استخراج کرد.

ابراهیمی تاکید کرد: دانشگاه در حال بررسی این مسأله است و تلاش می‌کنیم هرچه زودتر به نتیجه برسیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن