تعرفه واردات کاغذ تغییر نکرده

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۰۲۷۰۸ سایت-خوان

مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت گفت: طبق درخواست تولیدکنندگان داخلی تعرفه واردات کاغذ روزنامه از ۴ درصد به ۵ درصد افزایش یافت که برای تصویب نهایی به دولت رفت.

تقی محمدیان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، در مورد آخرین وضعیت افزایش تعرفه واردات کاغذ که گفته می‌شود برخی تولیدکنندگان داخلی نسبت به واردات بی‌رویه آن اعتراض دارند، گفت: ماهانه در کمیسیون ماده یک درخواست تولیدکنندگانی که با مشکلات مختلف از جمله واردات بی‌رویه مواجهند و به تولیدشان ضربه می‌زنند، بررسی می‌شود .

وی ادامه داد: در مورد کاغذ نیز این موضوع بررسی و قرار شد تعرفه کاغذ روزنامه از ۴ درصد به ۵ درصد افزایش یابد که البته هنوز ابلاغ نشده و برای تصویب نهایی به دولت رفته است.

این مقام مسئول در سازمان توسعه تجارت این را هم گفت که تعرفه سایر انواع کاغذ ازجمله کاغذ چاپ و تحریر و کاغذهای حجیم تغییری نکرده است.

به گفته مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت در حال حاضر انبار تولیدکنندگان داخلی به دلیل واردات بی‌رویه این نوع کاغذ پر است که برای حمایت از این وضعیت در حد معقولی تعرفه را افزایش داده‌ایم که قیمت‌ها متعادل شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن