نوبخت: به عدالت شورای نگهبان امیدواریم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۰۱۷۴۵ سایت-خوان

نشست خبری هفتگی سخنگوی دولت با حضور خبرنگاران آغاز شد.

محمد باقرنوبخت در نشست خبری هفتگی خود اعلام کرد:

به گزارش ایسنا، رییس جمهور جلسات منظمی با رهبری درباره موضوعات کشور دارد اما قطعی نمیدانم که آیا درباره بررسی صلاحیت‌ها صحبت کرده اند یا نه چون خبر ندارم.

وی افزود: درباره همکاری و رایزنی با شورای نگهبان در بررسی صلاحیت ها فعالیت هایی صورت گرفته و پیگیری می شود. در جریانم که هم دکتر جهانگیری و هم وزرای کشور و اطلاعات در این زمینه فعالیت هایی انجام داده اند.

وی همچنین در بخشی از صحبت‌های خود درباره پرداخت یارانه اظهار کرد: تمهید مقدمات برای پرداخت ٣٤٠٠ میلیارد تومان یارانه در هر ماه کار آسانی نیست، اما ما از اینکه به مردم پول بدهیم غصه نمی‌خوریم.

وی ادامه داد:پرداخت یارانه هم مثل پرداخت‌های عمرانی و حقوق‌ها با توجه به محدودیت منابع کار دشواری‌ است، اما ما از خوشحالی مردم و پرداخت به مردم غصه نمی‌خوریم.

سخنگوی دولت همچنین گفت: در زمینه رفع حصر اگر منظور از پیگیری این است که آثارش منجر به رفع حصر بشود ما هم قبول داریم اتفاقی نیفتاده ولی ما تلاشمان را کرده ایم، در زمینه رفع حصر به اندازه وسعمان و در پاره ای موارد بیش از وسعمان تلاش کردیم ولی به هر حال تصمیم گیرنده نهایی در این زمینه نیستیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن