اظهارات اژه‌ای درباره ردصلاحیت شدگان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۰۰۰۳۴۴ سایت-خوان

اژه‌ای گفت: اگر نامزدی برای انتخابات رد و یا عدم صلاحیت شود بر این معنا نیست که فرد متهم است و همه ما باید ملتزم به قانون باشیم.

حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در ادامه نود و یکمین نشست خبری در خصوص حمله به سفارت عربستان، گفت: دسته دوم افراد بازداشت شده در این خصوص مظنون هستند که خودشان تشکیلات ایجاد کرده‌اند و یا دشمن در بین آنها نفوذ کرده است و توانسته با سوءاستفاده از آنان باعث آتش زدن سفارتخانه و ورود به آن شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس، وی تأکید کرد: قرائنی در خصوص دست داشتن دشمن در این واقعه وجود دارد که دشمن از عناصر ساده‌اندیش سوءاستفاده کرده و آنان را آلت دست قرار داده است اما اکنون نمی‌توان در این خصوص قضاوت نهایی کرد.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: فردی که حدود ۱۰ سال قبل در یکی از دانشگاه‌های استان‌های شمالی عضو فعال دفتر تحکیم آن زمان بوده است و به علت برخی اقدامات اخراج شده است و به صورت غیرحضوری بخشی از دروس طلبگی را خوانده در این موضوع دخیل بوده است و دستوراتی صادر کرده است.

اژه‌ای تأکید کرد: اینکه انگیزه وی چه بوده و چه ارتباطی با چه کسانی داشته است و اینکه آیا تخریب‌ها توسط ایشان یا افراد دیگر صورت گرفته موضوعاتی است که نمی‌توان در خصوص آن قضاوت کرد و مراکز مسئول هم اکنون در حال کسب اطلاعات از این افراد هستند و با همت دادستان تهران سیستم اطلاعاتی و نیروی پلیس ابعاد موضوع روشن خواهد شد.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: کسانی که برای انتخابات رد و یا عدم احراز صلاحیت شدند به این معنا نیست که فرد متهم و یا ناصالح است.

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در نود و یکمین نشست خبری خود در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه نامزدهای مجلس که به دلایلی رد صلاحیت و یا عدم احراز صلاحیت شده‌اند از چه طریقی می‌توانند اعاده حیثیت کنند، گفت: به افرادی که رد یا عدم احراز صلاحیت شده‌اند اتهامی وارد نیست. البته این سؤال را باید از هیأت‌های اجرایی و نظارت پرسیده شود ولی بنده در حد امکان پاسخگو خواهم بود.

وی ادامه داد: در قانون احراز صلاحیت آمده است کسی که صلاحیت آن احراز نشده بر این معنا نیست که فرد متهم و ناصالح است برای اینکه آن فرد فقط در آن قسمت صلاحیت ندارد و یا افرادی براساس مشکلات کیفری و قانونی ردصلاحیت شده‌اند و صلاحیت لازم را نداشته‌اند.

اژه‌ای گفت: اگر نامزدی برای انتخابات رد و یا عدم صلاحیت شود بر این معنا نیست که فرد متهم است و همه ما باید ملتزم به قانون باشیم.

وی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر ناامنی در مناطق جنوب کشور اظهار داشت: با توجه به شرایط همسایگان جمهوری اسلامی ایران به گفته مسئولان سایر کشورها ایران امن‌ترین کشور در منطقه است ولی این به آن معنا نیست که هیچ جرمی اتفاق نمی‌افتد البته فردی با انگیزه‌های شخصی و یا طایفه‌ای ممکن است جرمی را مرتکب شود.

اژه‌ای گفت: در یکی از شهرهای جنوب کشور نیز اخیراً درگیری پیش آمد که یک نفر نیز کشته شد و بی‌ارتباط با مسائل امنیتی و انتخاباتی نیست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن