گله رامبد جوان از برخی مخاطبانش

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۹۸۷۴۳ سایت-خوان

رامبد جوان به کامنت‌های دنبال‌کنندگانش در اینستاگرام واکنش تندی نشان داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رامبد جوان نسبت به کامنت‌های ناخوشایند برخی مخاطبانش در اینستاگرام ، ابراز ناراحتی کرد.
او در اینستاگرامش نوشت:

«رفقا سلام. به نظرم دیگه وقتشه با ادعاى فرهنگ و نوع دوستى و تمدن و احترامى که داریم، به این روحیه نامهربون و پرخاشگر و بى دلیل معترض فکر کنیم. در کنار ابراز علاقه و کامنت های انرژی بخش عده زیادی از دوستان، یه عده هم هستن که روى هر پست و عکسى فقط دارن بالا مى آرن. این همه تهوع دلیلش چیه؟ این همه تهوع در جاهاى بى ربط و بى دلیل جاى فکر داره. فکر کنیم.این همه خشم به همه چى جاى نگرانى داره.دوستتون دارم. با اینکه یه عده واقعاً شورش رو در مى آرن.»


در پست قبلی رامبد جوان، با انتشار عکسی از عوامل طراح صحنه فیلم سینمایی «نگار» از تیپ و اخلاق و کاربلدی عوامل فیلمش تعریف کرده بود و در مقابل با واکنش پرخاشگرانه برخی مخاطبانش مواجه شده بود.



علاوه بر این اظهار نظر درباره زندگی خصوصی سازنده خندوانه، به یکی از بحث‌های داغ ذیل پست‌های رامبد جوان در اینستاگرام تبدیل شده است.
رامبد جوان دو میلیون نفر دنبال‌کننده در اینستاگرام دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن