پلمب ۱۳صرافی غیرمجاز

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۹۶۷۶۱ سایت-خوان

مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی از پلمب ۱۳صرافی غیرمجاز خبر داد.

سیدعبدالمجید اجتهادی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با اعلام این خبر گفت: مطابق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز خرید و فروش ارز باید در صرافی‌های مجاز صورت گیرد.

وی افزود: هر گونه خرید و فروش یا حمل و نگهداری ارز به صورت غیرمجاز تخلف محسوب شده و مرجع رسیدگی به این تخلف سازمان تعزیرات حکومتی است.

مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات تصریح کرد: بر اساس گزارشی که از بانک مرکزی دریافت کردیم ۱۳ صرافی به صورت غیرمجاز فعالیت می‌کردند که امروز پلمب شدند، همچنین بر اساس اسناد و مدارک هر میزانی که این صرافی‌ها ارز خرید و فروش کرده باشند به همان میزان جریمه خواهند شد.

اجتهادی با بیان اینکه این صرافی‌ها در خیابان جمهوری، خیابان فردوسی و چهارراه استانبول بود، تأکید کرد: در بررسی‌ها مشخص شد که این ۱۳ صرافی غیرمجاز نقش اساسی در تأمین ارز غیرقانونی بازار داشتند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن