واکنش استاندار ایلام به رد صلاحیت ها

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۹۶۲۵۲ سایت-خوان

استاندار ایلام گفت: در جامعه‌ای که همه به ولایت‌فقیه التزام دارند و در برهه‌های گوناگون التزام خود را به ایشان نشان داده‌اند نمی‌توان کسی را به خاطر عدم التزام به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی رد صلاحیت کرد.

مهندس «محمدرضا مروارید» در نشست شوراهای آموزش و پرورش استان با تبریک روز اجرایی شدن برجام و برداشتن تحریم‌ها که افقی‌ نو را پیش روی ملت ایران باز می‌کند، اظهار کرد: تحریم‌های ظالمانه در ۱۰ سال گذشته باعث پایمال شدن حقوق ملت ایران و وارد شدن خسارات به زیرساخت‌های کشور در بخش‌های مختلف شد.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، وی افزود: در شرایط تحریم، مشکلات اقتصادی زیادی داشتیم و برای جابجایی پول در نزد بانک‌ها مجبور بودیم تا ۳۰ درصد بیشتر به بانک‌های مختلف در کشورهای دیگر پرداخت کنیم که از امروز این مشکل را دیگر نخواهیم داشت و این یک نوید روشن برای ملت بزرگ ایران است.

استاندار ایلام با مقایسه تلاش تیم دیپلماسی و رزمندگان در دوران دفاع مقدس برای آزادسازی خرمشهر، اضافه کرد: همان‌طور که خاک ما در تصرف دشمن بعثی بود و توانستیم با مجاهدت رزمندگان خرمشهر را آزاد کنیم امروز نیز با تلاش و مجاهدت تیم دیپلماسی و تدبیر و درایت دولت و با پشتیبانی ملت ایران و زعامت و راهنمایی مقام معظم رهبری و همه مدافعان کشور توانستیم یک‌بار دیگر این پیروزی را کسب و کلیه تحریم‌ها را پس بزنیم و اقتدار ایران را در سطح نظام بین‌الملل افزایش دهیم.

مروارید خاطرنشان کرد: قدرت نظامی و اقتدار ملی که اکنون باعث پذیرش ایران در مجامع جهانی توسط قدرت‌های بزرگ و کوچک‌شده به پشتوانه مردم و حضور آنان در صحنه‌های مختلف بوده که باعث شده همواره ایران از جایگاه یک قدرت برتر حرف بزند.

وی با بیان اینکه هدف ما دستیابی به دانش هسته‌ای بوده و اکنون ما در باشگاه هسته‌ای جهان پذیرفته شده‌ایم و چیزی را از دست نداده‌ایم، عنوان کرد: ما توانستیم تحریم‌های ظالمانه را خنثی و جایگاه ایران را آن‌چنان‌که در شان ملت ایران است ارتقاء دهیم.

استاندار ایلام با تأکید بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران تصریح کرد: ما هیچ‌گاه به دنبال بمب اتم نبوده و همواره با بهره‌گیری از بیانات رهبری معظم که تلاش برای رسیدن به بمب اتم را نامشروع و حرام می‌دانستند، برای رفع ناامنی و ایجاد ثبات و آرامش در منطقه تلاش کرده‌‎ایم.

مروارید با اشاره به اینکه صحنه انتخابات محلی برای بیان آراء و اندیشه‌های مختلف در جامعه است، به ۲۶ دی‌ماه روز فرار شاه و تلاش ملت با رهبری امام راحل برای براندازی رژیم ستم‌شاهی و استقرار حکومت مردمی اشاره کرد و ادامه داد: در دوران گذشته تبعیض، بی‌عدالتی و قائل نبودن رژیم به ارزش و توان مردم باعث قیام و سرنگونی رژیم گذشته شد و امام با مراجعه به آرای عمومی و تأکید بر انتخابات، اقدام به تشکیل حکومت و نوع نظام سیاسی مردم‌سالار کرد.

استاندار ایلام تأکید کرد: در شرایط امروز انتخابات با بیشتر مسائل جامعه ازجمله اشتغال، توسعه و تولید ارتباط مستقیم دارد و مردم با سلایق گوناگون و احساس مسئولیت بیشتر نسبت به انتخاب شخص و تفکر موردنظر اقدام می‌کنند.

مروارید با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی نماد مردم‌سالاری و به فرموده حضرت امام (ره) در رأس همه امور است، گفت: در جامعه‌ای که همه به ولایت‌فقیه التزام دارند و در برهه‌های گوناگون التزام خود را به ایشان نشان داده‌اند نمی‌توان کسی را به خاطر عدم التزام به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی رد صلاحیت کرد.

وی با توجه به رد صلاحیت‌های صورت گرفته و صراحت قانون در بحث مستندات مراجع قانونی چهارگانه تصریح کرد: برخوردهایی که در بحث بررسی صلاحیت‌ها می‌شود با روح قانون منافات دارد، قانون راه را باز گذاشته تا افراد با هر سلیقه و تفکری بتوانند در انتخابات حضور یابند و در سرنوشت آینده خود دخیل باشند و نمی‌توان بدون داشتن دلیل مستند ۵۲ درصد از کاندیداها را رد صلاحیت کرد.

استاندار ایلام با ابراز اینکه چرا از ۸۱ نفر کاندید ۵۲ نفر رد صلاحیت می‌شوند اظهار کرد: باید با تفسیر صحیح بیانات امام راحل (ره) و رهبری معظم انقلاب مردم را هر چه بیشتر امیدوار به‌نظام و انقلاب کرد.

مروارید ا توجه به اینکه دو مرحله دیگر حق اعتراض وجود دارد، کاندیداها را به آرامش دعوت کرد و پیگیری اعتراض قانونی کاندیداها را از طریق شورای محترم نگهبان خواستار شد.

نماینده عالی دولت در استان در ادامه با اشاره به هفته تشکیل شوراها در آموزش‌وپرورش گفت: تشکیل شوراها یک نیاز اساسی است که در قانون اساسی و همه ابعاد مختلف از کوچک‌ترین واحد تا بزرگ‌ترین واحد تشکیل‌شده‌اند.

استاندار ایلام در پایان خاطرنشان کرد: ایلام سومین استان کشور در بحث مشارکت در شوراها و در سطوح شهرستان‌ها آبدانان در مقام اول قرار دارد که نیازمند کار بیشتر با انرژی بیشتر است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن