سهم آب و برق از بودجه چقدر است؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۹۵۹۷۷ سایت-خوان

معاون وزیر نیرو در امور برنامه‌ریزی و اقتصادی گفت: براساس اعلام دولت هفت هزار میلیارد تومان برای حوزه آب و برق در نظر گرفته شده است.

علیرضا دائمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه میزان پیشنهاد وزارت نیرو حدود دوبرابر این میزان بوده است، اظهار کرد: حدود ۶ هزار میلیارد تومان از این بودجه مختص به بخش آب و مابقی مربوط به حوزه برق است.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه حوزه برق از منابع عمومی کمتر و از منابع داخلی همچون درآمد فروش برق استفاده می کند لذا بودجه کمتری برای آن درنظر گرفته شده است.

به گزارش ایسنا، بودجه وزارت نیرو در لایحه پیشنهادی سال۹۵، ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته به طوری که براساس رقم پیشنهادی دولت در لایحه بودجه سال ۱۳۹۵ وزارت نیرو هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار دولتی خواهد داشت که این رقم نسبت به سال گذشته تفاوتی تنها ۱.۵ درصدی دارد و نسبت به رقم سال ۱۳۹۴ نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش داشته است.

وزارت نیرو این بودجه را باید بین سازمان‌های مختلف، شرکت‌های سهامی آب منطقه‌ای در سراسر کشور و همچنین شرکت های آب و فاضلاب سراسر کشور مورد استفاده قرار دهد.

در این میان دستگاه اصلی وزارت نیرو ۸۴۳ میلیارد تومان بودجه خواهد داشت و پس از آن نیز دستگاه‌هایی مانند موسسه تحقیقات آب، پژوهشگاه نیرو و مرکز مدیریت منطقه‌ای آب شهری قرار دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن