نهاوندیان:اجرا شدن برجام در مرحله نهایی است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۹۵۵۰۲ سایت-خوان

رییس دفتر رییس‌جمهور گفت: مقدمات اجرایی شدن برجام فراهم شده است و کار در مرحله نهایی است. منتظریم که هر ساعت خبر نهایی برسد.

محمد نهاوندیان در برنامه نگاه یک صدا و سیما با اشاره به این‌که «بیانیه مشترک توسط ظریف و موگرینی قرائت خواهد شد» ادامه داد: راه سختی را تا امروز پیمودیم. امیدواریم این ساعات آخر به پایان برسد و در واقع یک فضای جدیدی را در اقتصاد کشور شاهد باشیم.

به گزارش ایسنا وی یادآور شد: ایران دو دستاورد بزرگ داشت؛ نخست حفظ صنعت هسته‌ای صلح آمیز هم کل چرخه سوخت و هم در بحث رشد و توسعه و دوم رفع تحریم‌های ظالمانه اقتصادی که بار اضافه‌ای را بر مردم و یک کندی رشد را بر توسعه اقتصادی کشور تحمیل کرده بود.

وی ادامه داد:‌ امیدواریم با برداشته شدن مانع تحریم با سرعت مضاعفی برخی از کاستی‌های گذشته را جبران کنیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن