نگرانی انگلستان ازبازداشت اساتید دانشگاه‌های ترکیه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۹۵۲۶۹ سایت-خوان

سفیر انگلستان در ترکیه در خصوص بازداشت شماری از اساتید دانشگاه های این کشور ابراز نگرانی کرد.

«ریچارد مور» سفیر انگلستان در آنکارا در خصوص بازداشت شماری از اساتید دانشگاه های این کشور ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از حریت دیلی، وی بر اهمیت آزادی بیان در جوامع دموکراتیک به ویژه در نظام های آموزشی تاکید کرد.

ریچارد مور درباره بازداشت و بازجویی های اخیر از برخی اساتید دانشگاه ترکیه به علت صدور بیانیه ای که در آن خواستار توقف عملیات علیه پ ک ک شده بودند ابراز نگرانی کرد. سفیر آمریکا نیز امروز در این خصوص ابراز نگرانی کرده بود.

در پی تشدید عملیات ارتش ترکیه علیه گروه پ ک ک در استان های جنوب شرق کرد نشین این کشور، گروهی از اساتید دانشگاه ها و روشنفکران ۸۹ دانشگاه خارجی و داخلی شامل ۱۱۲۸ نفر از جمله «نوام چامسکی»، «دیوید هاروی» و «امانوئل والرستین» با امضاء طوماری خواستار توقف حملات ارتش ترکیه به گروه پ ک ک و از سرگیری مذاکره شدند.

رجب طیب اردوغان در واکنش به این اقدام اساتید دانشگاه ها و روشنفکران را جاهل خوانده و آنها را متهم به خیانت به کشور کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن