مرگ مشکوک دختر جوان درتصادف پرادو

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۹۴۴۸۵ سایت-خوان

دختر جوانی که سرنشین خودروی پرادو بود، پس از تصادف مشکوک جان خود را از دست داد.

مرگ مشکوک دختر جوان درتصادف پرادو

ساعت ۶:۵۰ امروز مأموران کلانتری ۱۰۳گاندی خبر مرگ مشکوک دختر جوانی که در صحنه تصادف جان باخته بود را به بازپرس کشیک قتل اعلام کردند.

به گزارش تسنیم؛ بررسی اولیه از نحوه مرگ دختر جوان نشان داد، وی با دو مرد جوان دیگر سرنشین خودروی پرادو بوده‌اند که صبح امروز خودروی آن‌ها به علت سرعت بسیار زیاد از مسیر اصلی خود منحرف و پس از برخورد و قطع دو درخت متوقف شده است، در جریان این تصادف دختر جوان به علت شدت ضربه به بیرون از ماشین پرت شده و به دلیل شدت جراحات وارده در صحنه تصادف جان خود را از دست داده بود، دو سرنشین مرد این خودرو نیز که یکی از آن‌ها راننده بود به علت شدت جراحات در بیمارستان بستری شده‌اند و حال مساعدی ندارند.

با توجه به اظهارات مأمور انتظامی مبنی بر اینکه سرنشینان خودرو حالت طبیعی نداشتند، محسن مدیر روستا؛ بازپرس ششم دادسرای جنایی تهران دستور انتقال جسد دختر جوان که فاقد مدارک شناسایی هویتی بود را به پزشکی قانونی صادر کرد و تحقیقات در رابطه با علت تصادف مرگبار ادامه دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن