برتری تیم فوتبال امید اردن مقابل تایلند
تیم فوتبال امید اردن در مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک، مقتدرانه با سه گل مقابل تایوان به برتری رسید.
در این دیدار که از گروه چهارم این رقابت ها و در ورزشگاه جاسم بن حمد شهر دوحه قطر برگزار شد، تیم اردن توانست با نتیجه سه بر یک تیم فوتبال امید تایوان را شکست دهد.
به گزارش ایرنا، بهاء فیصل در دقایق ۳۹ و ۷۲ و عمر منسرا در دقیقه ۶۸ برای اردن گلزنی کردند و دایا مانا در دقیقه ۸۶ یکی از گل های خورده را برای تایوان جبران کرد.
تیم فوتبال اردن با سرمربیگری جمال احمد دیدار مقابل تایوان را تهاجمی آغاز کرد و در دقیقه ۴ شوت محکم بهاء فیصل مهاجم پرتلاش تیم فوتبال اردن را دروازه بان تایوان مهار کرد.
در ادامه دیدار بهاء فیصل در دقایق ۱۶ و ۳۷ دروازه تیم فوتبال تایوان را با شوت های خود در آستانه فرو ریختن قرار داد و سرانجام در دقیقه ۳۹ موفق به گلزنی شد.
دو تیم برای تصاحب توپ و میدان در نیمه نخست برابر پیش رفتند و اردن با همان تک گل زده برابر شاگردان توشیا میورا سرمربی تیم فوتبال تایوان، نیمه را به پایان برد.
در نیمه دوم بازیکنان تیم فوتبال اردن بازی را سرعتی و تهاجمی آغاز کردند تا در دقیقه ۵۳ یزید ابولیلا دروازه تایوان را مورد هدف قرار دهد.
توشیا میورا سرمربی تیم فوتبال تایوان برای کسب نتیجه بهتر از شکست در دقیقه ۶۲ دو بازیکن تازه نفس خود را وارد زمین کرد اما ۵ دقیقه بعد از تعویض های وی، عمر منسرا برای اردن گل میزند تا این تیم با دو گل پیش بیفتد.
بهاء فیصل ستاره تیم اردن دومین گل خود را در دقیقه ۷۲ برای این تیم به ثمر میرساند تا تیم فوتبال اردن با سه گل پیروزی خود را قطعی کند.
حملات تیم فوتبال تایوان سرانجام جواب می دهد و دای مانا بازیکن تیم فوتبال امید های تایوان یکی از گل های خورده را جبران می کند.
رقابت های فوتبال قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا با حضور ۱۶ تیم برگزار می شود که در نهایت ۳ تیم برتر جواز حضور در المپیک ۲۰۱۶ را کسب می کنند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.