دلار به کانال۳۵۰۰تومان عقب‌نشینی می‌کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۹۳۴۷۴ سایت-خوان

یک اقتصاددان معتقد است: در پی آزادسازی منابع بلوکه شده ایران با اجرای برجام، ارزش دلار به محدوده کانال ۳۵۰۰ تومان خواهد رسید.

دلار به کانال3500تومان عقب‌نشینی می‌کند

پرویز عقیلی کرمانی در گفت‌و‌گو با اقتصادنیوز اظهارکرد: با اجرای برجام، منابع مناسبی در اختیار بانک مرکزی قرار خواهد گرفت که این وجوه می‌تواند میزان عرضه و تقاضای ارز را سرو سامان دهد و در بازار ارز ثبات ایجاد کند.

این کارشناس ارشد بانکی معتقد است: با آزاد سازی منابع آزاد شده پس از برجام، بانک مرکزی می‌تواند در صورتیکه صلاح میداند یکسان سازی نرخ ارز را در آینده اجرایی کند ولی به هرصورت ارزش دلار علی الاصول نمی بایست خارج از محدوده ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان باشد.

او با بیان اینکه افزایش نرخ ارز به ۳۷۰۰ تومان احتمالاٌ در پی تنش‌های منطقه ای بوده است، گفت: ورود ارزش دلار به کانال ۳۷۰۰ تومان آنچنان با پشتوانه‌های اقتصادی همراه نبوده است و شاهدیم که از روز گذشته روند کاهشی نرخ ارز آغاز شده است و با اجرای برجام ارزش دلار به محدوده ۳۵۰۰ تومان خواهد رسید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن