مرگ روزانه ۵۴ نفر در اثر تصادف

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۹۳۴۴۷ سایت-خوان

سردار امیری درتبریز گفت: ۷درصد تولید ناخالص ملی در حوادث ترافیکی از بین می رود.

سردار امیری امروز در نخستین همایش یک روزه توسعه دانش ترافیک و حوادث جاده ای در تبریز با بیان اینکه تصادفات در کشور ما دومین عامل مرگ و میر بعد از بیماری های قلبی و عروقی است. گفت : که تصادفات در کشور ما دومین عامل مرگ و میر بعد از بیماری قلبی وعروقی است گفت : در ۱۰ سال گذشته ۲۴۷ هزار نفر در کشور در سوانح رانندگی کشته و ۳ میلیون ۱۶۹ هزار نفر مصدوم شده اند که می توان گفت یک قتل عام دسته جمعی است.

به گزارش واحد مرکزی خبر ،به گفته وی ، در سال گذشته هم ۱۷ هزار نفر در کشور در حوادث رانندگی کشته و ۳۰۴ هزار نفر هم مجروح شده اند.

جانشین پلیس راهور کشور افزود : روزانه ۵۴ نفر در کشور در اثر سوانح رانندگی جان خود را از دست می دهند و ۸۳۰ نفر مجروح و مصدوم می شوند که این آمار در هر ۲ ساعت به بیش از ۲ نفر کشته و ۳۵ نفر زخمی می رسد.

سردار امیری با اشاره به کاهش امار تلفات رانندگی در کشور در ۱۰ سال گذشته گفت : در سال ۸۴ امار کشته شدگان تصادفی بیش از ۲۴ هزار نفر بود که این رقم درسال ۹۳ به ۱۷ هزار نفر کاهش یافته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن