واکنش زنگنه به اعتصاب دانشجویان نفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۹۳۱۸۹ سایت-خوان

وزیر نفت در واکنش به اعتصاب دانشجویان دانشگاه صنعت نفت گفت:کسی را با اعتصاب و تحصن استخدام نمی کنیم.

زنگنه درخصوص تحصن دانشجویان دانشگاه صنعت نفت و این که موضع وزارت نفت درباره استخدام آنها چیست، گفت: استخدام براساس نیاز است و با اعتصاب کسی استخدام نمی شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وزیر نفت مرحله دوم پس از نیاز را صلاحیت عنوان و تصریح کرد: افرادی که می خواهند استخدام شوند باید صلاحیت آنها در گزینش تایید شود و باید حداقل سوادی هم داشته باشندزنگنه درخصوص تحصن دانشجویان دانشگاه صنعت نفت و این که موضع وزارت نفت درباره استخدام آنها چیست، گفت: استخدام براساس نیاز است و با اعتصاب کسی استخدام نمی شود.

وزیر نفت مرحله دوم پس از نیاز را صلاحیت عنوان و تصریح کرد: افرادی که می خواهند استخدام شوند باید صلاحیت آنها در گزینش تایید شود و باید حداقل سوادی هم داشته باشند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن