ارزانی ۴ درصدی یک ماهه قیمت گندم در بازار جهانی/ نمودار

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۹۲۶۴۷ سایت-خوان

آمارهای رسمی نشان می‌دهند که ایران دوازدهمین تولیدکننده بزرگ گندم جهان به شمار می‌رود. تولید گندم ایران در سال ۲۰۱۴ نسبت به سال قبل از آن ۳.۵ درصد کاهش یافته و به ۱۳.۵ میلیون تن می‌رسید و آن طور که فارس اخیرا گزارش داد، ایران در سال گذشته میلادی ۱۴ میلیون تن گندم تولید کرده بود.

همچنین کشورهای عمده تولید کننده گندم جهان دانمارک، هلند، فرانسه، بلژیک و آلمان و کشورهای عمده صادرکننده آن دانمارک، هلند، فرانسه، بلژیک، آمریکا، استرالیا، کانادا، آرژانتین و عربستان هستند. متوسط مصرف سرانه گندم در جهان 130 کیلوگرم و در ایران 220 کیلوگرم است.

بررسی اقتصادنیوز از قیمت گندم در یک ماه اخیر از منبع بلومبرگ نشان می‌دهد گندم در ۲۰ آذر ماه با قیمتی معادل ۴۹۴ دلار در هر بوشل(معادل ۲۵.۴ کیلوگرم ) به فروش می‌رسید و تا چهار دی ماه روندی نزولی را در پیش گرفت و به نرخی معادل ۴۶۷ دلار و پنج سنت رسید. در روزهای بعدی ماه روندی نزولی را در پیش گرفت و در ۱۸ دی ماه با قمیتی معادل ۴۷۲ دلار و ۲۵ سنت به فروش رسید. این نرخ نسبت به ماه گذشته ۴.۶ درصد کاهش پیدا کرده است.


بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن