برف و باران در اکثر جاده‌های کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۹۰۶۹۵ سایت-خوان

رئیس پلیس مرکز کنترل ترافیک راه‌های کشور آخرین وضعیت راه های کشور را تشریح کرد و گفت: به دلیل بارش برف و باران تردد در محورهای کوهستانی فقط با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

سرهنگ نادر رحمانی رئیس پلیس مرکز کنترل ترافیک راه‌های کشور گفت: طبق آخرین گزارشات از مرکز کنترل ترافیک در باند جنوبی آزادراه کرج - قزوین از ترمینال شهید کلانتری تا پل فردیس و باند جنوبی آزادراه تهران - کرج از پل فردیس تا پل کلاک ترافیک نیمه سنگین گزارش شده و در سایر جاده‌ها و معابر کشور وضعیت ترافیکی عادی و روان گزارش شده است.

به گزارش مهر، وی در ادامه افزود: بر همین اساس در استان‌های آذربایجان شرقی محورهای اهر-تبریز، مرند-تبریز، چهارمحال و بختیاری محور کوهرنگ مسجد سیلمان گردنه چری، مازندران ارتفاعات محور هراز و کندوان، لرستان محور نورآباد-نهاوند، کردستان محور بانه بارش برف گزارش شده و در استان‌های ایلام، آذربایجان غربی، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خوزستان در اکثر محورها، اصفهان محور داران-الیگودرز، کردستان محور سقز-مریوان، بارش باران گزارش شده و در سایر راه‌ها و محورهای مواصلاتی کشور وضعیت جوی آرام گزارش شده است.

سرهنگ ادامه داد: محورهای شمشک-دیزین، پونل-خلخال، بوکان-مهاباد، محور سروآباد-پاوه کماکان تا اطلاع ثانوی مسدود است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن