ترکیه سفیر ایران را احضار کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۹۰۲۱۹ سایت-خوان

روزنامه دیلی صباح به نقل از یک منبع آگاه نوشته است که سفیر ایران در آنکارا پنج شنبه شب به وزارت خارجه ترکیه احضار شده است.

وزارت خارجه ترکیه اواخر وقت پنج شنبه سفیر ایران در آنکارا را احضار کرد.

به گزارش فارس این خبر را روزنامه دولتی «دیلی صباح» به نقل از یک منبع آگاه در وزارت خارجه ترکیه منتشر کرده است.

به نوشته این روزنامه، وزارت خارجه ترکیه نسبت به گزارش‌های رسانه‌ای در ایران که در آن‌ها عنوان شده که احتمالا بین سفر رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه به ریاض و اعدام شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته عربستانی ارتباطی وجود دارد، اعتراض کرده و این گزارش‌ها را به شدت محکوم کرده است.

عربستان روز شنبه تنها چند روز پس از آنکه اردوغان در سفر به ریاض با سلمان پادشاه عربستان دیدار کرد، دست به اعدام شیخ نمر و ۴۶ نفر دیگر زد. همزمانی این دو رخداد موجب شد تا گمانه‌زنی‌هایی در مورد رابطه احتمالی آن‌ها در رسانه‌ها شکل گیرد.

اردوغان پیش از این هم چند بار از دولت ایران خواسته بود رسانه‌ها را از انتشار اخبار و مطالب حاوی انتقاد به دولت ترکیه بازدارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن