مردی با۴۰۰۰سوزن در بدن/تصویر

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۸۹۲۳۰ سایت-خوان

مردی اهل کاگاری، آلبرتا، به‌تازگی خودش را به یک جاسوزنی انسانی متحرک تبدیل کرد.

متیو منشیکِ 27 ساله با فروکردن 4745 سوزن به بدنش سعی کرده است رکورد جهانی را به نام خودش به ثبت کند! او روز 22 دسامبر به کمک یک کارشناس 32 ساله به نام راس فاکس به مدت 9 ساعت و 13 دقیقه بدنش را سوراخ‌سوراخ کرد!

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اما هدف متیو از این کار چه بود؟ شکستن رکورد جهانی گینس برای «بیشترین تعداد سوزنی که در طی یک سال درون بدن فردی فروبرده شده است»!

دسامبر سال گذشته فاکس ۴۵۵۰ سوزن را ظرف مدت ۸ ساعت و ۱۲ دقیقه در بدن متیو فروکرد. متیو امسال زمان زیادی را صرف آمادگی روحی و جسمی خودش برای انجام این کارکرده است ازجمله گرفتن دوش‌های آب سرد بسیار طولانی.

البته یکی دیگر از اهداف متیو و فاکس از انجام این کار، جمع‌آوری کمک‌های مالی برای یک موسسه خیریه حامی بی‌خانمان‌های کانادایی به نام Inn From The Cold است.

مردی که بیش از 4000 سوزن در بدنش دارد! + تصویر


بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن