جهانگیری به قزوین سفر می‌کند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۸۸۲۴۷ سایت-خوان

استاندار قزوین گفت: دکتر جهانگیری اوایل بهمن ماه به استان قزوین سفر می کند.

فریدون همتی روز دوشنبه با اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، معاون اول رئیس جمهور با اظهار خرسندی ازتغییرات مدیریتی در قزوین بیان کرد: خبرهای خوب و رضایت بخشی از استان قزوین به هیات دولت می رسد و این تغییرات اتفاق میمون و مبارکی بود که صورت گرفت.

وی افزود: چند مورد از تغییرو تحولات مدیریتی که پس از انتصاب جناب عالی در استان قزوین صورت گرفت منجر به همدلی، انسجام و امیدواری و اعتماد بیتر مردم به دولت تدبیر و امید شده است.

جهانگیری ضمن در این دیدار با تاکید بر حمایت و مساعدت لازم و تسریع در اجرای پروژه های نیمه تمام، موافقت خود را برای سفر به استان قزوین در اوایل بهمن ماه امسال اعلام کرد.

فریدون همتی استاندار قزوین نیز در این دیدار گزارشی از آخرین وضعیت استان در بخش های مختلف از جمله محیط زیست، راه و راه آهن، حمل و نقل، صنعت، گردشگری، کشاورزی، آموزش عالی، آب، مسکن مهر، بودجه و اعتبارات ارائه کرد.

وی در ادامه این دیداراز معاون اول رئیس جمهور درخواست کرد به منظور پیگیری و تخصیص اعتبارات و تسریع در روند اجرای پروژه های نیمه تمام و همچنین حمایت و مساعدت لازم برای ارتقای پایه اعتبارات استان دستور لازم را صادر کند.

استاندار در پایان از دکتر جهانگیری برای سفر به استان قزوین دعوت کرد که معاون امول رئیس جمهور ضمن موافقت، آمادگی خود را برای سفر به استان قزوین در اوایل بهمن ماه اعلام کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن