گوجه فرنگی ارزان شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۸۸۱۰۳ سایت-خوان

رئیس اتحادیه میوه وسبزی از کاهش قیمت پیاز و گوجه فرنگی و افزایش نرخ نارنگی در بازار خبر داد.

سید حسین مهاجران از کاهش قیمت گوجه فرنگی و پیاز خبر داد و اظهارداشت: در روزهای اخیر قیمت گوجه فرنگی حدود ۱۰۰۰ تومان و نرخ پیاز نزدیک به ۳۰۰ تومان کاهش یافته است.

به گزارش مهر، وی با بیان اینکه وقتی محصول چابهار، بوشهر و بندرعباس به طور کامل برداشت و وارد بازار شود، قیمت گوجه فرنگی با افت بیشتری همراه خواهد بود، افزود: در حال حاضر قیمت این محصول در بازار منطقی نیست.

مهاجران همچنین از افزایش حدود ۵۰۰ تومانی قیمت نارنگی خبر داد و اضافه کرد: فصل نارنگی رو به پایان است و به تدریج به محصول بندرعباس وابسته خواهیم شد که این نوع نارنگی از کیفیت بی نظیری برخوردار است و قیمت بالایی هم دارد، چراکه تولید آن محدود است.

به گفته رئیس اتحادیه میوه و سبزی، هم اکنون قیمت گوجه فرنگی در میادین میوه و تره بار از ۱۵۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان، پیاز از ۱۵۰۰ تا ۱۸۰۰ تومان و نارنگی انشو از ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ تومان و نارنگی بندری از ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ تومان است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن