دستور آخوندی برای پیگیری مسکن‌مهر«هسا»

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۸۷۲۱۹ سایت-خوان

عضو هیئت‌مدیره شرکت عمران شهرهای جدید درخصوص مشکلات پروژ‌های هسا در سایت مسکن مهر کشور اعلام کرد: با توجه به دستور وزیر راه و شهرسازی این مشکلات بدون نیاز به برگزاری جلسه با وزارت دفاع یا سایر دستگاه‌ها هم‌اکنون در دست بررسی قرار گرفته است.

میرمحمد غراوی درباره آخرین وضعیت پروژه‌های مسکن مهر هسا اظهار کرد: پیش از این مدیرعامل شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید درباره مشکلات پروژه‌های مسکن مهر هسا در کشور گزارشی را به وزیر راه و شهرسازی ارائه کرد و خواستار برگزاری جلساتی با وزیر دفاع، مدیرعامل بانک مسکن و مسئولان هسا شد که طبق پاسخ اخیر دکتر آخوندی نیازی به برگزاری این جلسات نبوده و خود شرکت عمران با انجام مذاکرات با پیمانکاران موظف به رفع مشکلات خواهد بود. بدین منظور درحال حاضر به دنبال برگزاری جلساتی با پیمانکاران و بررسی مشکلات هستیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، غراوی افزود: دریافت سود ۱۲ درصدی هسا از پیمانکاران دست دوم به عنوان ناظر ساخت یکی از دلایل کندی پیشرفت واحدهای مسکن مهر هسا در شهرهای جدید به شمار می‌رفت که پس از انجام مذاکرات با مسئولان پروژه، این سود در برخی از شهرها به هفت درصد تقلیل یافت.

وی در ادامه شهرهای جدیدی مانند رامشار واقع در سیستان و بلوچستان، شیرین‌شهر و رامین در خوزستان و همچنین فولادشهر اصفهان را دارای بیشترین واحدهای بدون متقاضی مسکن مهر هسا اعلام کرد و گفت: این واحدها نیز به دلیل عدم پرداخت سهم‌ آورده‌های مردمی متوقف شده‌ و تضمینی برای تکمیل آنها وجود ندارد که ما درحال حاضر با استفاده از شیوه‌نامه تعیین تکلیف پروژه‌های راکد مسکن مهر در حال رفع و بررسی آنها هستیم.

غراوی افزود: به دستور وزیر راه و شهرسازی، شرکت عمران شهرهای جدید مسئول رفع این مشکلات بوده و در صورت مشاهده هرگونه قصوری از سوی پیمانکاران وظیفه رفع و برخورد با آن را دارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن