اصفهانی‌ها رکوردار ابتلا به «ام‌.اس»

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۸۴۸۷۳ سایت-خوان

یک عضو هیات علمی انجمن «ام.اس» با بیان اینکه حدود ۶۰ هزار ایرانی به این بیماری مبتلا هستند، گفت: ۲۳ هزار نفر از این بیماران در تهران و شهرهای اطراف آن ساکن هستند.

دکتر حمیدرضا ترابی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا با بیان اینکه بیشتر داروهای مورد نیاز بیماران مبتلا به «ام.اس» در کشور تولید می‌شود و تحت پوشش بیمه قرار دارد، گفت: کیفیت و اثربخشی داروهای تولید شده در داخل کشور با نمونه‌های خارجی تفاوتی ندارد و خوشبختانه بیماران به داروهای تولید داخل اعتماد می‌کنند و آنها را مورد استفاده قرار می‌دهند.

این عضو هیات علمی انجمن «ام.اس»، افزود: آمارها نشان‌ می‌دهد حدود ۶۰ هزار نفر در کشور به «ام.اس» مبتلا هستند که ۱۳ هزار نفر از بیماران ساکن تهران و ۱۰ هزار نفر در شهرهای اطراف تهران مانند کرج زندگی می‌کنند.

وی با بیان اینکه «ام.اس» در اصفهان از شیوع بالایی برخوردار است، عنوان کرد: آمارها نشان می‌دهد از هر ۱۰۰ هزار تهرانی ۵۰ نفر به «ام.اس» مبتلا می‌شوند که این آمار در اصفهان ۱۱۰ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر است.


بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن