بدهی دولت به بانک مرکزی ۲۵ هزار میلیاردی شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۸۴۵۹۰ سایت-خوان

بانک مرکزی اعلام کرد که تا پایان خردادماه امسال بدهی دولت به این بانک به حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

آخرین آمار ارائه شده از متغیرهای پولی و اعتباری از سوی بانک مرکزی حاکی از افزایش بدهی‌های دولت به این بانک و همچنین سایر بانک‌ها است.

به گزارش ایسنا براساس این گزارش میزان بدهی دولت به بانک مرکزی در پایان خردادماه سال جاری با رشد ۲۹.۴ درصدی به ۲۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسیده است. این در حالی است که میزان بدهی دولت در ابتدای امسال حدود ۲۲.۵ هزار میلیارد تومان در پایان سه ماهه ابتدایی سال گذشته ۱۹.۱ هزار میلیارد تومان بوده است. بر این اساس دولت از پایان سال ۱۳۹۲ که حدود ۱۵.۸ هزار میلیارد تومان به بانک مرکزی بدهکار بود تا پایان خردادماه سال ۱۳۹۴ حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان دیگر بدهکار شده است. این در حالی است که در حال حاضر دولت به سایر بانک‌ها نیز بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد که یکی از معضلات اساسی بخش دولتی محسوب شده و آن را جزو بدهکاران بدحساب، البته به قول خود مدیران دولتی قرار داده است.

بر اساس گزارشی که بانک مرکزی منتشر کرده در حال حاضر بدهی شرکت‌ها و موسسات دولتی به شبکه بانکی (بانک مرکزی و بانک ها) به حدود ۲۹ هزار میلیارد تومان می‌رسد که ۲۵ هزار میلیارد تومان آن برای بانک مرکزی و ۳.۶ هزار میلیارد دیگر مربوط به سایر بانک‌هاست.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن