کدام دولت‌ها ایمیل کاربران خود را چک می‌کنند؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۸۴۰۸۵ سایت-خوان

تقریباً همه دولت‌های جهان به دلایلی که خودشان توجیه می‌کنند، علاقه زیادی به چک کردن ایمیل کاربران خود، و اگر بتوانند ایمیل‌های دیگران، دارند.

دراین‌بین برنامه‌های خودکاری ایجادشده تا این کار را انجام دهد: برنامه‌هایی که ما تاکنون شناخته‌ایم و برنامه‌هایی که تاکنون پنهان مانده‌اند و فقط خود دولت‌ها می‌دانند.

به گزارش خبرآنلاین، با داستان جاسوسی‌های NSA امریکا از کاربران داخلی و خارجی این کشور، ابعاد برنامه‌های مانیتورینگ و کنترل‌کننده به‌طور بی‌سابقه‌ای توسط پایگاه روس‌ها علیه غرب، و بعضاً لو رفتن برخی برنامه‌های چینی و روسی توسط دنیای غرب لو رفت. (غربی‌ها نیز کسپرسکی را عامل جاسوسی و تولید انواع بدافزار روی سیستم‌های آی تی غرب می‌دانند.)

ما اکنون می‌دانیم که برنامه‌ها (نه نرم افزار) و بعداً نرم‌افزارهایی به شرح زیر ابزار جمع‌آوری اطلاعات از شهروندان شده‌اند که تاکنون رسانه‌ای شده‌اند:

XKeyscore

PRISM

ECHELON

Carnivore

DISHFIRE

STONEGHOST

Tempora

Frenchelon

Fairview

MYSTIC

Boundless Informant

BULLRUN

PINWALE

Stingray

Dropmire

Stateroom

Bullrun

MYSTIC

MonsterMind

لورفتن یا لودادن برنامه‌های مانیتورینگ آمریکایی بخشی از داستان بزرگ چک کردن شهروندان کره زمین است که لورفته و هم‌زمانی که این خبر را می‌خوانیم برنامه‌های زیادی که ما نمی‌دانیم، همچنان به این امر مشغول‌اند.

یاهو حملات هکرهای دولتی به باکس ایمیلتان را گزارش می‌دهد

یاهو پس از فیس‌بوک، توئیتر و گوگل تصمیم گرفته است تا حملات هکری به جعبه ایمیل کاربران که از سوی دولت‌ها انجام می‌شود را گزارش کند.

به گزارش خبرآنلاین، باب لرد مدیر اداره امنیت اطلاعات یاهو دراین‌باره گفت با استفاده از متدهای جدید به کاربرانی که ایمیلشان موردحمله هکرهای دولتی قرار می‌گیرد، اطلاع می‌دهیم.

وی افزود پس از اطلاع یافتن از حمله سازمان‌یافته با پشتیبانی دولتی، به کاربر قربانی از طریق نوتیفیکشن اطلاع می‌دهیم تا بداند موردحمله واقع‌شده است.

این نوتیفیکیشن هم شامل باکس کاربران و هم ابزاری که موردحمله قرارگرفته، می‌شود.

وی تأکید کرد که کاربران پس از آگاهی یافتن از این موضوع باید بلافاصله آیکون Account Key و یا Two-Step Verification را در کنار انتخاب پسورد قوی در بخش account settings خود فعال سازند و با چک کردن checking account recovery info از جزییات بیشتر و مواردی نظیر mail forarwdnig و reply -to آگاه شوند.

به‌هرحال کمپانی‌های بزرگ آی تی که در مظان اتهام همکاری با دولت آمریکا هستند، سعی کرده‌اند با این نوع اخبار، خود را تبرئه کرده تا دست به اعتمادسازی مجدد بین کاربران بزنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن