جو‌ پایدار در اغلب مناطق کشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۸۳۹۸۹ سایت-خوان

تا اواسط هفته جاری با توجه به انباشت آلاینده‌ها و همچنین پایداری و سکون نسبی جو، هوای شهرهای صنعتی و پرجمعیت تهران، کرج، اراک، قم، اصفهان و تبریز غبارآلود پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس نقشه‌های هم‌دیدی و آینده‌نگری و طبق تحلیل آخرین نقشه‌های پیشیابی هواشناسی، سامانه بارشی امروز از مرزهای شرقی کشور خارج شده و تا روز سه‌شنبه هفته جاری، جوی پایدار در اغلب مناطق کشور حاکم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس تا اواسط هفته جاری با توجه به انباشت آلاینده‌ها و همچنین پایداری و سکون نسبی جو، هوای شهرهای صنعتی و پرجمعیت تهران، کرج، اراک، قم، اصفهان و تبریز غبارآلود پیش‌بینی می‌شود.

از اواخر وقت روز سه‌شنبه و طی روزهای چهارشنبه با ورود سامانه بارشی دیگری از سمت غرب به کشور در مناطقی از غرب و جنوب غرب و به تدریج مرکز کشور مجدداً بارش‌ آغاز خواهد شد.

آسمان استان تهران روز آینده نیمه‌ ابری در پاره‌ای نقاط غبارآلود پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما در این استان فردا به ترتیب ۱۰ درجه و ۲ درجه است.

آسمان استان خراسان رضوی و شهر مشهد نیز روز آینده نیمه‌ ابری در پاره‌ای نقاط مه صبحگاهی در بعد از ظهر وزش باد پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینه و کمینه دمای در این استان فردا به ترتیب ۱۲ درجه و ۱ درجه خواهد بود.

استان‌‌های زنجان (۸- درجه) و چهارمحال و بختیاری (۷- درجه) فردا سردترین استان‌‌های کشور ‌و ‌بوشهر با دمای ۲۰ درجه بالای صفر و هرمزگان با دمای ۲۱ درجه بالای صفر، گرم‌ترین استان‌های کشور در ۲۴ ساعت آینده ‌خواهند بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن