دیدار العبادی با رئیس‌سازمان«بدر»عراق

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۸۳۹۷۹ سایت-خوان

نخست‌وزیر عراق، شنبه در دیدار با رئیس سازمان بدر بر اهمیت هماهنگ و یکپارچه کردن تلاش‌ها جهت تحقق پیروزی‌ها بیشتر در نبرد با تروریسم، تأکید کرد.

دفتر «حیدر العبادی» نخست‌وزیر عراق، عصر شنبه در بیانیه‌ای از دیدار العبادی با «هادی العامری» رئیس سازمان بدر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از «المعلومه»، در این بیانیه آمده است، العبادی و العامری در این دیدار که در دفتر نخست‌وزیر انجام شد، روند نبرد با گروه تروریستی داعش، پیروزهای به‌دست آمده در «الرمادی»، طرح‌های بعدی برای آزادسازی وجب به وجب خاک عراق را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

العبادی تأکید کرد که باید همه تلاش‌ها جهت تحقق پیروزی‌های بیشتر و آزادی تمام سرزمین عراق و نابودی همه گروهک‌های تروریستی، هماهنگ و یکپارچه شود تا شهروندان عراقی در امنیت و آرامش زندگی کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن