بازار سنتی تجریش در معرض تهدید

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۸۳۰۴۵ سایت-خوان

دبیرشورایاری منطقه یک از سایه تهدید فروشگاه‌های اجناس مارک‌دار و دستفروشان بر بازار سنتی تجریش خبرداد.

اعرابی در گفت‌وگو با ایسنا در مورد تعدد دستفروشان بازار تجریش با بیان اینکه علاوه بر دستفروشان، تهدیدی نیز از جانب واحدهای تجاری جدید التاسیس وجود دارد، گفت: هجوم برندها و دستفروشان شاکله بازار تجریش را در معرض تهدید قرار داده است.

وی با بیان اینکه شهرداری و ستاد رفع سد معبر تلاش‌های زیادی برای ساماندهی دستفروشان خیابانی انجام داده‌اند، گفت: ما در منطقه شمیران شاهد پارادوکس آشکار هستیم؛ چراکه از یکسو واحدهای تجاری لوکس و برند را داریم و از طرفی بازار سنتی تجریش که دومین بازار تهران محسوب می شود فعال است و با وجود قدرت بالای خرید مردم در این منطقه شاهد هجوم دستفروشان هستیم.

اعرابی افزود: شهرداری اقدامات لازم در جمع آوری دستفروشان را انجام می‌دهد؛ اما به دلیل زیاد بودن تعداد دستفروشان باید تصمیمات موثرتری اتخاذ شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن