زمین‌خواری ۲۰۰ هکتاری در «زاهدان»

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۸۲۷۳۴ سایت-خوان

با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان، ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی در زاهدان از تصرف یک زمین‌خوار ‌خارج و به منابع ملی بازگشت.

ابراهیم ملاشاهی رئیس پلیس آگاهی ‌سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر گفت: در پی شکایت اداره منابع طبیعی شهرستان زاهدان مبنی بر زمین‌خواری و تصرف اراضی ملی در حومه شهر زاهدان به میزان ۲۰۰ هکتار در محدوده «الله‌آباد» حوالی زمین‌های جهاد کشاورزی که به صورت اسکان موقت و با عنوان عشایر اقدام به تصرف اراضی ملی کرده‌اند، تیم ویژه‌ای از ماموران اداره مبارزه با جرایم اقتصادی تشکیل ‌و بررسی موضوع آغاز شد.

به گزارش فارس وی افزود: پس از انجام تحقیقات همه‌جانبه و مشخص شدن صحت موضوع زمین‌خواری‌، کارآگاهان پلیس با هماهنگی مراجع قضائی پس از شناسایی متهم‌، وی را دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند.

ملاشاهی تصریح کرد: متهم در تحقیقات تخصصی کارآگاهان پلیس به تصرف غیر‌قانونی ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی اعتراف کرد که در این زمینه پرونده تشکیل و متهم به مراجع قضایی معرفی شد.‌

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن