تکذیب بستری شدن قالیباف دربیمارستان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۸۲۱۹۲ سایت-خوان

درحالی که یکی از رسانه ها خبر داد شهردار تهران به دلیل آلودگی هوا و آنفلوآنزا در خانه بستری شده و به محل کار خود در خیابان بهشت نرفت، اما روابط عمومی شهرداری تهران چنین چیزی را تکذیب کرد.

ساعتی پیش، خبرگزارش فارس مدعی شد محمد باقر قالیباف صبح امروز به دلیل اثرات آلودگی هوا و ابتلا به آنفلوآنزا در بیمارستان بقیه الله بستری شد و پس از آن به دستور پزشک به خانه رفت. همچنین یکی از نمایندگان مجلس گفت که شهردار تهران به دلیل آلودگی هوا و با تجویز دکتر در خانه بستری است.

به گزارش خبرآنلاین، اما دقایقی قبل مدیر روابط عمومی شهرداری این خبر را تکذیب کرد. شهرام گیل آبادی با بیان اینکه شهردار تهران بدون هیچگونه بیماری در جلسات مربوطه حاضر است، به ایسنا گفت: وی در حال حاضر در جلسه شهرداری منطقه ۱۲ حضور دارد و شایعات و اخبار مطرح شده در خصوص بستری شدن وی در بیمارستان به دلیل آنفلوآنزا و یا آلودگی هوا کذب است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن