نجات نفتکش ایرانی از دست دزدان دریایی - ۲ دی ۹۴

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۸۲۰۹۰ سایت-خوان

ناوشکن جمهوری اسلامی ایران سبلان، یک فروند نفتکش ایرانی را از هجوم دزدان دریایی در تنگه باب المندب نجات داد.

ناوشکن جمهوری اسلامی ایران سبلان، یک فروند نفتکش ایرانی را از هجوم دزدان دریایی در تنگه باب المندب نجات داد.

به گزارش مهر به نقل از روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، ناوشکن جمهوری اسلامی ایران سبلان که در قالب ناوگروه سی و هفتم نیروی دریایی ارتش در آب های آزاد و بین المللی حضور دارد، مانع از ربایش یک فروند نفتکش ایرانی توسط دزدان دریایی در تنگه باب المندب شد.

بر اساس این گزارش، تعداد شش فروند قایق دزدان دریایی قصد حمله به نفتکش ایرانی را داشتند که ناوگروه سی و هفتم نیروی دریایی ارتش پس از دریافت درخواست کمک از طرف نفتکش، بلافاصله ناوشکن سبلان را به محدوده حمله دزدان دریایی اعزام کرد و دزدان دریایی پس از مواجهه با آتش سنگین این ناوشکن مجبور به فرار شدند.

گفتنی است؛ ناوگروه سی و هفتم نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوشکن سبلان و ناو پشتیبانی رزمی تنب از دهم آذر ماه ماموریت خود در آب های بین المللی را با هدف تامین امنیت خطوط مواصلاتی و به نمایش گذاشتن اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شروع کرده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن