نامه کمیسیونامنیت به شورایعالیامنیت
عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از نامه این کمیسیون به شورای عالی امنیت ملی در مورد قانون کنگره آمریکا مبنی بر محدودیت سفرکنندگان به ایران خبر داد.
محمد حسن آصفری روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به جلسه امروز -سه شنبه- کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: در این جلسه بنا شد که ما نامه ای به شورای عالی امنیت ملی بدهیم مبنی بر این که قانون محدودیت سفرکنندگان به ایران، عراق، سوریه و سودان نقض برجام است و در راستای این اقدام آمریکا ما باید نسبت به اقدامات اعتماد ساز که بنا بود در راستای قانون برجام انجام دهیم دست نگه داریم تا تکلیف مشخص شود.
وی با بیان اینکه این نامه به شورای عالی امنیت ملی ارسال شد، افزود: در این جلسه همچنین مقرر شد که کمیته نظارت بر برجام مجلس از مراکز هسته ای از جمله اراک و فردو بازدید کند.
قانون محدودیت سفرکنندگان به ایران، عراق، سوریه و سودان هفته گذشته به تصویب مجلس نمایندگان آمریکا رسید. این قانون به تاکید و امضای باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا نیز رسیده است.
براساس این قانون شهروندان ۳۸ کشور دوست آمریکا که مطابق قوانین کشور در حال حاضر بدون اخذ روادید تا سقف ۹۰ روز می توانستند وارد خاک آمریکا شوند در صورتی که در پنج سال گذشته به ایران، سوریه، عراق و سودان سفر کرده باشند، روادید آن ها باید مورد بررسی قرار گیرد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.