پیش‌بینی بانک‌آمریکایی از ادامه کاهش قیمت نفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۷۹۹۲۲ سایت-خوان

شبکه خبری سیوانوبیوسی آمریکا اعلام کرد، بانک بین المللی گلدمن ساچز آمریکا پیش بینی می کند، به دلیل وخیم تر شدن شرایط بازار پس از خودداری اوپک از کاهش تولید در نشست اخیر این سازمان، قیمت نفت کاهش بیشتری را تجربه خواهد کرد.

بانک سرمایه گذاری گلدمن ساچز بار دیگر پیش بینی قبلی خود مبنی بر کاهش قیمت نفت به ۲۰ دلار در هر بشکه را تاوید کرد. ۲۰ دلار در هر بشکه، نقطه سربه سر هزینه - درآمد برای تولیدکنندگان نفت شیل در آمریکاست.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری یاد شده، اگر قیمت های نفت به کمتر از ۲۰ دلار در هر بشکه کاهش یابند، شرکت های تولیدکننده نفت شیل در آمریکا باید برای پرهیز از ضرر، تولید خود را کاهش دهند.

گلدمن ساچز اعلام کرد: با این حال، موجودی نفت در کشورها هنوز کمتر از ظرفیت انباری جهان است و شمار دکل های حفاری آمریکا و شاخص های اکتشاف و تولید بسیار بالاتر از چیزی است که کاهش تولید را رقم بزند.

گلدمن ساچز همچنین پیش بینی کرد با لغو تحریم های ایران و بازگشت این کشور به بازارهای جهانی، تولید اوپک به ۳۲ میلیون بشکه در روز افرایش یابد.

قیمت های نفت در ۱۸ ماه گذشته به دلیل مازاد عرضه در بازارها بیش از ۵۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش ایرنا، یکصد و شصت و هشتمین نشست اوپک مانند نشست های اخیر این سازمان، اواسط آذرماه امسال بدون دستاوردی پایان یافت و سقف تولید روزانه اعضای این سازمان نیز به میزان ۳۰ میلیون بشکه در روز تعیین شد. البته اعضای اوپک هم اکنون حدود یک میلیون و ٥٠٠ هزار بشکه نفت مازاد تولید می کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن