روزنامه آسمان رفع توقیف شد - ۲۸ آذر ۹۴

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۷۹۷۵۵ سایت-خوان

روزنامه «آسمان» با مدیرمسوولی عباس بزرگمهر رفع توقیف شد.

روزنامه «آسمان» به مدیر مسوولی عباس بزرگمهر که بیش از یک سال و نیم است توقیف شده بود، هفته گذشته از سوی دادستانی تهران رفع توقیف شد و قرار است طی روزهای آتی مجددا به کارش ادامه بدهد.

جمال خندان کوچکی - وکیل روزنامه «آسمان» - در این زمینه به ایسنا گفت:‌ اسفند ماه سال ۹۲ روزنامه «آسمان» پس از مدت کوتاهی از انتشار اولین نسخه خود از سوی دادستانی تهران توقیف شد. این روزنامه به اتهام انتشار مطالب خلاف موازین اسلامی درخصوص انعکاس گزارش گردهمایی اساتید و دانشجویان دهه ۶۰ رشته حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، توقیف شد و سرانجام در شهریور ماه سال ۹۳، شعبه ۷۹ دادگاه وقت کیفری استان تهران، عباس بزرگمهر - مدیر مسوول و صاحب امتیاز روزنامه «آسمان» - را به دو میلیون تومان جزای نقدی محکوم کرد.

وی همچنین اعلام کرد: حکم صادره پس از قطعیت، هفته گذشته به موقع اجرا گذاشته شد و پرونده روزنامه «آسمان» در دادستانی تهران مختومه شد.

خندان در پایان گفت: اکنون آقای بزرگمهر به عنوان مدیر مسوول روزنامه «آسمان» درصدد تأمین اعتبارات مالی لازم و جمع‌آوری همکاران مورد نظر برای انتشار مجدد این روزنامه است که ان‌شاءالله به زودی و طی روزهای آتی مجدداً این روزنامه با تحریریه جدید منتشر می‌شود و «آسمان» دوباره آفتابی خواهد شد.

منبع: ایسنا

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن