نامه کری درباره «تعلیق» تحریمهای ایران
وزیر امور خارجه آمریکا در نامهای به کمیته روابط خارجی سنای آمریکا درباره «تعلیق» تحریمهای ایران صحبت کرده است.
به نظر می رسد آمریکا آمادگی دارد تا دست کم برخی از تحریم های اعمال شده علیه ایران را احتمالا اوایل ماه ژانویه لغو کند.
به گزارش تسنیم به گزارش آسوشیتدپرس،جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در این باره در نامه خود خطاب به کمیته روابط خارجی سنا اعلام کرد ایران در حال عمل کردن به تعهدات خود بر اساس توافق هسته ای، به شیوه ای «شفاف» و «قابل راستی آزمایی» است، و اینکه «تعلیق تحریم ها اقدامی مناسب شمرده می شود.»
آسوشیتد پرس یک نسخه از این نامه را دریافت کرد. در این نامه همچنین آمده است ایران دیگر فعالیت های پنهانی مرتبط با یک برنامه تسلیحات هسته ای انجام نداده است.
سناتور بن کاردین چهره شاخص دموکرات ها در این کمیته در این باره در جلسه استماع روز پنجشنبه اعلام کرد به نظر می رسد کاهش تحریم ها ممکن است اوایل ماه ژانویه محقق شود. این در حالی است که تا پیش از این انتظار می رفت کاهش تحریم های ایران در فصل بهار آینده محقق شود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.