پیشرفت ۹۱درصدی مسکن مهر درکشور

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۷۸۵۶۵ سایت-خوان

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر از پیشرفت ۹۱ درصدی این طرح در سراسر کشور و فقدان خدمات زیربنایی و روبنایی در نزدیک به ۷۰۰ هزار واحد خبر داد.

«احمد اصغری مهرآبادی» از افتتاح یک میلیون و ۵۷۹ هزار و ۵۲۳ واحد تا بیست و دوم آذرماه امسال خبر داد و گفت: این عملکرد نسبت به دولت نهم و دهم ۳۶ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، وی افزود: پیشرفت فیزیکی واحدهای مسکن مهر در شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر ۹۳ درصد، شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر ۹۲ درصد، شهرهای جدید ۸۱ درصد و بافت های فرسوده ۹۴ درصد است.

به گفته او، مشکل واحدهایی که مرحله نازک کاری آنها به پایان رسیده، بیشتر در بخش تامین انشعابات آب، فاضلاب، برق و گاز است.

مهرآبادی گفت: از مجموع واحدهای مسکن مهر آماده ای که امکان تحویل آنها فراهم نشده، ۱۳۶ هزار و ۷۳۷ واحد فاقد انشعاب آب، ۲۲۰ هزار و ۳۸۸ واحد فاقد انشعاب فاضلاب، ۱۴۷ هزار و ۴۰۸ واحد فاقد انشعاب برق و ۲۱۲ هزار و ۳۴۱ واحد فاقد انشعاب گاز است.

ساخت ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن مهر خارج از شهرهای مختلف کشور با بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان هزینه از دولت نهم آغاز شد اما به دلیل کاستی در مطالعات لازم، اکنون بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد با نقصان زیادی تحویل متقاضیان شده است.

بجز ۷۰۰ هزار واحد فاقد خدمات روبنایی و زیربنایی، بیش از ۱۵۰ هزار واحد مسکن مهر نیز بدون خریدار باقی مانده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن