رایزنی لاوروف با همتای بحرینی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۷۸۴۱۷ سایت-خوان

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه امروز چهارشنبه در دیدار با «خالد بن احمد آل‌خلیفه» همتای بحرینی خود موضوعات منطقه ای و بین المللی را مورد رایزنی قرار داد.

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه امروز چهارشنبه با «خالد بن احمد آل خلیفه» همتای بحرینی خود در مسکو دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، وی در جریان این دیدار با اشاره به تشکیل ائتلاف به اصطلاح اسلامی عربستان برای مبارزه با تروریسم، تصریح کرد: مهم است که این ائتلاف نقش تعیین کننده در مبارزه با تروریسم ایفا کند.

لاوروف با تأکید بر لزوم ایجاد هرچه سریعتر منطقه امن در خلیج فارس، تصریح کرد: مسکو همواره از گفتگو با تمامی کشورها در زمینه مبارزه با تروریسم استقبال کرده و می کند.

وزیر خارجه روسیه همچنین اظهار داشت: امیدواریم تشکیل ائتلاف اسلامی توسط عربستان مقدمه ای برای برگزاری یک کنفرانس دینی جهانی در زمینه مبارزه با تروریسم باشد.

از سوی دیگر، وزیر خارجه بحرین با بیان اینکه مسکو و منامه چند توافقنامه نظامی با یکدیگر به امضا رسانده اند، تصریح کرد: امیدواریم اجرای این توافقنامه ها هرچه سریعتر آغاز گردد.

وی همچنین تصریح کرد: با همتای روسی خود درباره آخرین تحولات یمن و لیبی بحث و تبادل نظر کردیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن