تراز تجاری کشاورزی چند میلیارد دلار؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۷۸۳۴۵ سایت-خوان

وزیر جهاد کشاورزی گفت: سال گذشته تراز تجاری محصولات کشاورزی منفی ۸ میلیارد دلار بود، امسال به منفی ۵.۵ میلیارد دلار رسیده و امیدواریم با برنامه ریزی های صورت گرفته در آینده این تراز به صفر برسد.

وزیر جهادکشاورزی در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی گفت سال گذشته تراز تجاری محصولات کشاورزی منفی ۸ میلیارد دلار بود، امسال به منفی ۵.۵ میلیارد دلار رسیده و امیدواریم با برنامه ریزی های صورت گرفته در آینده این تراز به صفر برسد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ وی افزود: وزارت جهادکشاورزی طرحی را تدوین کرده است که بر اساس آن با استفاده از مزارع کشت کلزا، حدود ۷۰ درصد از نیاز کشور به محصول روغن را تامین می کند.

محمود حجتی در ادامه گفت: تاکنون حدود ۱.۵ میلیون هکتار زیر پوشش آبیاری تحت فشار قرار گرفته که بر اساس برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی ظرف مدت ۱۰ سال ۴ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی زیر پوشش آبیاری تحت فشار قرار می گیرد که برای اجرای این طرح سالانه به حدود ۳ هزار میلایرد تومان اعتبار نیاز است.

به گفته وی در ۲ سال گذشته صادرات مرغ و تخم مرغ افزایش ۱۰۰ درصدی داشته است.

حجتی همچنین گفت سال گذشته حدود ۶۷۵ میلیون دلار فرآورده های لبنی صادر شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن