شاهزاده قطری در عراق ربوده شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۷۸۲۶۲ سایت-خوان

افراد مسلح ناشناس، یک شاهزاده قطری و ۱۶ شکارچی تبعه این کشور را در صحرای نجف عراق ربودند.

افراد مسلح ناشناس ۱۶ شکارچی قطری از جمله یک شاهزاده را در صحرای نجف در عراق ربوده‌اند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه پرس تی وی، یک منبع نظامی اعلام کرد شامگاه سه‌شنبه (۲۴ آذر) یک گروه مسلح، که لباس نظامی برتن داشتند، این شکارچیان قطری را ربودند.

این منبع، که نخواست نامش فاش شود، افزود شکارچیان قطری هفتۀ گذشته از استان المثنی وارد خاک عراق شده و به سوی استان الناصریه و صحرای نجف در حرکت بودند.

به گفتۀ این منبع، شکارچیان قطری هر سال در ماه دسامبر برای شکار پرندگان به مدت یک ماه در بیابان‌های جنوب عراق به سر می‌برند.

شکارچیان پرندگان در کشورهای حوزۀ خلیج فارس، با استفاده از پرندۀ باز به شکار میپردازند. این شکارچیان پیش از جنگ اخیر عراق در سال ۲۰۰۳، تحت نظارت دستگاه اطلاعاتی رژیم سرنگون شدۀ صدام، دیکتاتور سابق عراق، در این کشور به فعالیت می‌پرداختند.

بحران امنیتی در عراق و حضور تروریست‌های داعش در این کشور، حضور این شکارچیان خارجی را کاهش داده بود، اما برخی از آن‌ها کماکان برای شکار به این مناطق سفر می‌کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن