«ح.ف.ه»:عضو هیات‌مدیره بانکFIIB نبودم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۷۷۱۴۶ سایت-خوان

متهم ردیف سوم پرونده فساد نفتی گفت: زنجانی ۲۰۰ میلیون تومان از پول خرید بنز S۵۰۰ را داده و بقیه آن را خودم با فروش ماشینم پرداخت کردم.

متهم ردیف سوم پرونده فساد نفتی در ادامه دفاعیات خود گفت: قبل از بازداشت تهدید کردند که اگر این بدهی را ندهم بازداشت می‌شوم به خاطر همین چک دادم و ساختمان در حال ساختی را که داشتم به یک سوم قیمت فروختم.

به گزارش خبرگزاری فارس، وی گفت: دو روز بعد از دادن چک‌ها بازداشتم کردند و از آنها خواستم که چک‌ها برگشت نخورد اما چک‌ها را هم برگشت زدند.

در این لحظه قاضی صلواتی خطاب به متهم گفت: ظاهراً آقای زنجانی برای شما یک بنز مدل S۵۰۰ خریده است که متهم گفت بدهی من به زنجانی از سال ۸۸ و ۸۹ شروع شده، پول بنز S۵۰۰ را نیز در حدود ۲۰۰ میلیون تومان زنجانی داده خودم هم یک بنز داشتم که آن را فروختم.

قاضی صلواتی گفت: شما به همراه آقای زنجانی به مالزی رفته و عضو هیأت مدیره بانک می‌شوید و بر اساس اظهارات مسئولان بانک ملت اداره این بانک بر عهده شما بوده که متهم در پاسخ گفت من عضو هیأت مدیره بانک FIIB نبودم و حتی یک مورد وجود ندارد که در خصوص این بانک کاری کرده باشم.

قاضی گفت: اما بر اساس اظهارات مسئولان بانک ملت شما و آقای زنجانی با ۴۰ درصد سهام عضو هیأت مدیره بود که متهم گفت کسانی که در هیأت مدیره هستند نمایندگان سهامداران محسوب می‌شوند زمانی که ۶۰ درصد سهام مربوط به بانک ملت و ۴۰ درصد مربوط به بابک زنجانی بوده من چه نقشی داشتم.

قاضی گفت: درباره فروش گازوئیل به صندوق مشترک ایران و عربستان توضیح دهید که متهم ردیف سوم در این باره اظهار بی‌اطلاعی کرد.

قاضی صلواتی خطاب به متهم گفت: مگر می‌شود اطلاع نداشته باشید این فرد دوست شماست اما متهم در پاسخ گفت او دوست من نبود بلکه من در دفتر زنجانی با او آشنا شدم و هر کس چنین حرفی زده دروغ گفته است.

قاضی گفت: اماگفته‌اند این فرد توسط شما با زنجانی آشنا شده که متهم گفت دروغ است.

قاضی اظهار داشت: در این ماجرا فروشنده شرکت ISO بوده و تقاضای تنزیل LC می‌کند و ۴۴ میلیارد تومان ال‌سی تنظیم می‌شود که متهم بار دیگر گفت اینها دروغ است و من در دفتر زنجانی با او آشنا شدم.

در ادامه قاضی صلواتی از متهم خواست تا در خصوص گشایش اعتبارات اسنادی برای خرید نفت توضیح دهد که متهم گفت: من با نفت ارتباطی نداشتم.

قاضی گفت: شما تمام صورتجلسات مربوط به گشایش ال‌سی‌های نفت را امضا کرده‌اید که متهم در پاسخ گفت من امضا نکردم و بر اساس اعترافات خانم «ف.د» امضاها اسکن می‌شده است. این امضاها اسکن بوده و من روحم خبر نداشت.

قاضی گفت: حرفتان قابل قبول نیست امضاها با اطلاع شما صورت گرفته که متهم گفت به خداوندی خدا این گونه نیست.

در ادامه قاضی صلواتی از متهم خواست در خصوص حضور خود در ساختمان بانک مرکزی در روز امضای مصوبه ۷ تیر ماه سال ۹۱ از سوی سه وزیر و رئیس سابق بانک مرکزی توضیح دهد که متهم گفت من در این زمینه هیچ نقشی نداشتم.

قاضی صلواتی گفت: اما این مصوبه با پیگیری‌های مؤثر شما به امضا رسیده است.

متهم در پاسخ گفت: من از چه کسی پیگیری کردم.

قاضی گفت: این سؤالی است که ما باید از شما بپرسیم.

متهم پاسخ داد: به خدا در این ارتباط حتی با یک نفر هم تماس نگرفتم و این حرفها تهمت و دروغ است.

قاضی صلواتی اظهار داشت: در بانک مسکن نقش شما پررنگ بوده به گونه‌ای که ۴۴۲ میلیارد ین در حساب تأمین اجتماعی برای بردن سهام این شرکت‌ها واریز می‌شود که متهم پاسخ داد این ادعای کیفرخواست است که چنین چیزی صحت ندارد.

متهم ردیف سوم از محل فروش سهام بانک FIIB به بانک ملت ۴ میلیون و ۶۸۲ میلیون یورو، یک دستگاه بنز S۵۰۰، یک ویلا در کیش، یک منزل در شهرک غرب به قیمت ۵ میلیارد تومان، یک میلیارد هدیه عروسی دختران و ۴ میلیارد بابت شرکت بهدیس از زنجانی گرفته‌ است.

به گزارش فارس، در ادامه رسیدگی به پرونده فساد نفتی قاضی صلواتی خطاب به «ح.ف.ه» متهم ردیف سوم این پرونده گفت: شما عضو هیأت مدیره بانک FIIB بودید و دو حواله ۵۷۰ میلیون یورویی و ۵۰۰ میلیون یورویی به حساب شرکت SCT به مبلغ یک میلیارد یورو صادر کرده‌اید و متقاضی ضمانت‌نامه به ارزش یک میلیارد یورو در بانک مسکن شده‌اید که متهم گفت من از ابتدا حرفم این بود که در هیچ یک از این مسائل دخالت نکردم اما متأسفانه کار دیگران را به من ربط می‌دهند.

قاضی گفت: شما در تأمین اجتماعی نقش پررنگی داشتید و تفاهم‌نامه ۲۷ آذر سال ۹۱ را به عنوان رئیس هیأت مدیره هلدینگ سورینت امضا کردید چرا از زنجانی نپرسیدی از کجا می‌خواهد ۴ میلیارد یورو بیاورد، متهم پاسخ داد به من گفته بود وام گرفته در ضمن من با معاون اقتصادی وزارت اطلاعات حرف زدم و ایشان موضوع را تأیید کرد.

قاضی خطاب به متهم گفت: مسئولیت‌های خود را در مجموعه‌های بابک زنجانی عنوان کن که متهم گفت من فقط عضو غیرموظف هیأت مدیره سورینت بودم.

در این لحظه قاضی خطاب به متهم گفت: شما عضو هیأت مدیره بانک FIIB، عضو هیأت مدیره کنت بانک تاجیکستان، رئیس هیأت مدیره هلدینگ، عضو هیأت مدیره شرکت SCT، نایب رئیس گروه هتل‌های سورینت، نایب رئیس هواپیمایی قشم و عضو هیأت مدیره شرکت سورینت پرواز بودی این مدیریت‌ها بر چه مبنایی بود.

متهم گفت: من به عنوان عضو هیأت مدیره یک سهم مدیریتی داشتم که آن را گرفتم. آیا من به عنوان عضو هیأت مدیره چیزی دریافت کردم یا حقوق و پاداشی گرفتم؟

قاضی صلواتی در ادامه به نامه متهم ردیف سوم خطاب به بابک زنجانی اشاره کرد که در آن نوشته شده است که من کارمند شما نبودم که مرا اخراج کرده باشید بلکه رئیس هیأت مدیره و سهامدار بودم و اختیارات قانونی داشتم.

متهم پس از شنیدن این صحبت گفت: زمانی که پیش بازپرس رفته بودیم به من گفتند کارمند اخراجی بودی و من گفتم کارمند اخراجی نیستم بلکه رئیس هیأت مدیره هستم و بعد هم به زنجانی نامه زدم که چرا با این کار باعث بازداشت من شده است.

صلواتی در ادامه به دریافتی‌های متهم ردیف سوم از بابک زنجانی اشاره کرد و افزود: شما از محل فروش سهام بانک FIIB به بانک ملت ۴ میلیون و ۶۸۲ میلیون یورو، یک دستگاه بنز S۵۰۰، یک ویلا در کیش، یک منزل در شهرک غرب به قیمت ۵ میلیارد تومان، یک میلیارد هدیه عروسی دختران و ۴ میلیارد بابت شرکت بهدیس از زنجانی گرفته‌ای. همچنین شما یک تفاهم شفاهی با زنجانی داشتید که سه درصد از درآمد شرکت‌ها به شما تعلق بگیرد که متهم در پاسخ گفت کل بدهی من به زنجانی ۱۴ میلیارد تومان بوده که بابت همین بدهی چک داشتم.

وی ادامه داد: زنجانی شخصیتی داشت که اگر کسی به او کمک می‌کرد کمکش را بی‌پاسخ نمی‌گذاشت. زنجانی یک بدهی داشت که بابت آن آپارتمان خودم را در مرزداران فروختم و بدهی را پرداخت کردم حتی خودش هم نمی‌داند شاید الان فهمیده که پول از طریق فروش آپارتمان بوده و تا الان فکر می‌کرد از شرکت پول گرفتم.

صلواتی به متهم گفت: بر اساس اظهارات زنجانی در پرونده بیمارستان پارسیان شما عامدانه و عالمانه از طریق اسناد مجعول و با کمک فردی به نام «الف» بیمارستان پارسیان را به مبلغ صد میلیارد به زنجانی فروختید که از این میزان ۴۴ میلیارد پرداخت می‌شود.

قاضی صلواتی ادامه داد: در ردیابی چک‌ها که در حال حاضر از سوی مأمورین امنیتی در حال پیگیری است بخشی از این مبلغ به برخی از بستگان شما و دو میلیارد آن به یکی از نزدیکترین بستگان شما پرداخت شده است.

متهم در پاسخ گفت: بیمارستان پارسیان را فرد دیگری معرفی کرده و آن دو میلیارد هم مربوط به شخص دیگری است.

قاضی صلواتی از پیگیری پرونده بیمارستان پارسیان در دادسرای کارکنان دولت خبر داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن