یک منع تعقیب دیگر برای سعید مرتضوی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۷۵۰۰۹ سایت-خوان

وکیل مدافع سازمان تامین اجتماعی گفت که شعبه بازپرسی دادسرای کارکنان دولت در بحث استخدام بدون مجوز ۵۰۰ نفر در تأمین اجتماعی برای سعید مرتضوی قرار منع تعقیب صادر کرده است.

مجتبی نظری در پاسخ به این سئوال که اتهامات مطرح شده علیه مرتضوی در کیفرخواست صادره توسط دادستانی شامل چه عناوینی است، اظهار کرد: به جز یک مورد که منع تعقیب صادر شده، سایر موارد با صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست به دادگاه ارسال شده است که از آن جمله می‌توان به پرداخت مبالغی به بنیاد نخبگان عدل، نمایندگان مجلس، مسئولان دولت سابق و دیگر هزینه‌های غیرقانونی اشاره کرد.

به گزارش تسنیم به گفته وکیل مدافع تامین اجتماعی، در مرحله دادسرا، موضوع استخدام بدون مجوز ۵۰۰ نفر در سازمان تأمین اجتماعی، منع تعقیب خورده است.

وکیل مدافع سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به این سئوال که گفته می‌شود در خصوص تفاهم‌نامه با بابک زنجانی و موضوع واگذاری ۱۳۸ شرکت تأمین اجتماعی نیز برای مرتضوی قرار منع تعقیب صادر شده گفت: در این خصوص قرار منع تعقیب صادر نشده اما عنوان اتهامی که در نظر گرفته شده به نوعی منع تعقیب به شمار می‌رود.

نظری افزود: اتهام مرتضوی را در ارتباط با موضوع واگذاری ۱۳۸ شرکت «اهمال در انجام وظیفه منتهی به خسارت به دولت» دانستند که مجازات بسیاری کمی دارد در حالی که خدا می‌داند در این ماجرا چه کارهایی به صورت غیرقانونی انجام شده و بدون رعایت تشریفات قانونی، چنین تفاهمنامه‌ای امضا شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن