بروجردی: مخالفت با برجام غیرمنطقی است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۹۷۴۶۸۴ سایت-خوان

بروجردی با تاکید بر اینکه باید با هرگونه نفوذ دشمن مقابله شود، تصریح کرد: یکی از راه های مقابله با نفوذ دشمن و عمل به فرمایشات رهبری در این باره، رعایت و حفظ وحدت در جامعه است.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر این که مقام معظم رهبری در نظام ایران فصل الخطاب است، گفت: همه باید تلاش کنند که در راستای نظرات مقام معظم رهبری، برجام را به خوبی انجام دهند.

علاءالدین بروجردی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران درمورد مخالفت برخی افراد در ایران با برجام، تاکید کرد: حتما بعد از نکاتی که مقام معظم رهبری فرمودند و با توجه به بندهای ۹گانه که مبنای اجرای برجام است، هر سخنی خارج از این دایره غیر منطقی است و نباید انجام شود.

وی با تاکید بر فصل الخطاب بودن مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: در راستای نظرات ایشان برجام باید به خوبی اجرا شود

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه باید با هرگونه نفوذ دشمن مقابله شود، تصریح کرد: یکی از راه های مقابله با نفوذ دشمن و عمل به فرمایشات رهبری در این باره، رعایت و حفظ وحدت در جامعه است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن